English
Picture of Angelina Owino © Annika Miller

Om mig

Jeg er 34 år og bosat i Vejle. Jeg er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus og fra University of Missouri i USA.

Som fotojournalist er jeg uddannet til at fortælle en historie i billeder. Et billede kan være smuk i sig selv, men vil med tiden blive mindre interessant, hvis billedet ikke har en historie at fortælle. Mit mål er altid at have en historie eller en følelse i mine billeder, uanset om opgaven er redaktionelle eller kommerciel.

I mit arbejde oplever jeg mange forskellige situationer og møder mange forskellige mennesker. Det er utroligt livgivende, og det er det, jeg elsker ved fotografi. Jeg håber, at jeg gennem mine billeder kan give tilbage til de mennesker, jeg møder og fotografere, samt til samfundet som helhed.


Hent mit cv.Hvad jeg tilbyder

Et billede kan fortælle en historie uden et enkelt ord skrevet og tilføre liv og nuancer til hjemmesider, produktannoncer og artikler. Jeg er uddannet fotojournalist og oplært i at fortolke tekst i billeder og fange de 1-sekunds momenter, som fænger beskuerens opmærksomhed og pirrer lysten til fordybelse.

Fotojournalistik dækker over en bred række fotogenre, og jeg har i de senere år beskæftiget mig med alt lige fra pressefotografi over bryllupsbilleder til reklamefotografi.

Jeg elsker at udfordre mig selv, så hvis du har en opgave i tankerne, som ikke er beskrevet på hjemmesiden, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan opgaven kan løses.


Følg mig på :