The clients experiences

Vi er meget imponerede over, hvordan vores koncept og omgivelser omkring Nationalpark Thy, er kommet til udtryk i de færdige fotos.
Angelina havde en meget god evne til at få det bedste frem i os og fremstillingen af vores mad. Det var en meget god proces at tage billederne. Jeg har aldrig været så afslappet og tryg ved at få taget portrætbilleder. Det kommer virkelig til udtryk i meget intense billeder.

Michael Thinggaard Madsen, Ejer og direktør Hotel Thinggaard

Angelina Owino har forvandlet udseendet og effekten af vores hjemmeside via sin innovative, men samtidig enkle og effektive fotojournalistiske stil. Hendes mange års erfaring i at begå sig i forskellige kulturer, hjalp os til at fortælle vores historie, på en meget klar måde, gennem hendes billeder. Angelina Owinos ekspertise omfatter også photoshop, redigering og weblayout konsultering, hvilket også var en nøgle til at skabe en effektfuld visuel profil for vores virksomhed. Sidst men ikke mindst, så kombineres Angelina Owinos professionalisme med en behagelig, varm og venlig personlighed, der gør det til en fornøjelse at arbejde sammen med hende"

Dr. Davinder Gill CEO Hilleman Laboratories Pvt Ltd New Delhi, Indien

"Vi har haft den store fornøjelse af at være kunde hos Angelina Owino, som med sin enestående fotografering har formået, at fange ånden og personligheden i vores virksomhed. Angelina Owino er en professionel fotograf, som kunne imødekomme vores ønsker og komme med en masse ideer og forslag til hvordan vi ellers kunne fange værdierne i vores virksomhed ved hjælp af; billeder. Angelina Owino har hjulpet vores virksomhed til en bedre visuel kommunikation og markedsføring. Vi er meget tilfredse og vi giver vores varmeste anbefalinger til Angelina Owino".

Mikkel Thode Pindstofte, Indehaver, PB Web

Clients

About Angelina Owino

Jeg er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og University of Missouri i USA. Jeg er selvstændig fotograf og kundekredsen er alt lige fra dagblade, virksomheder til private.

Som fotojournalist er jeg uddannet til at fortælle en historie i billeder. Et billede kan være smukt i sig selv, men vil med tiden blive mindre interessant, hvis billedet ikke har en historie at fortælle. Mit mål er altid, at have en historie eller en følelse i mine billeder, uanset om opgaven er redaktionel eller kommerciel.

I mit arbejde oplever jeg mange forskellige situationer og møder mange forskellige mennesker, der viser mig den tillid det er at lade mig komme tæt på med mit kamera. Det er utroligt livgivende, og det er det, jeg elsker ved fotografi. Jeg håber, at jeg gennem mine billeder kan give tilbage til de mennesker, jeg møder og fotograferer.

Hent mit cv

Jeg tilbyder

Et billede kan fortælle en historie uden et enkelt ord skrevet og tilføre liv og nuancer til artikler, hjemmesider og produktannoncer. Som fotojournalist er jeg uddannet i at vinkle mine billeder, så de enten passer til journalistens artikel eller til virksomhedens profil.

Fotojournalistik dækker over en bred række fotogenre, og jeg har i de senere år beskæftiget mig med alt lige fra pressefotografi over bryllupsbilleder til reklamefotografi. Derudover underviser jeg også i fotografi.

Jeg elsker at udfordre mig selv, så hvis du har en opgave i tankerne, som ikke er beskrevet på hjemmesiden, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan opgaven kan løses.